Sigil - Magisk symbol bygget på tiltrekningskraft

Mine klienter har hatt god resultater med dette samt jeg også. Å se på symbolet hver dag mens man si positive fremtids affirmasjoner og kan ser det for seg, da bli drømmene til en realitet. 

Magiske symboler har vært en av de mest gjennomgående pålitelige formene for stavarbeid i Alisons liv siden barndommen. Hun har brukt dem for god helse, drømmejobben, kjærlighet, fred, for å tiltrekke interessante mennesker når hun var alene, og for å tiltrekke ekstra penger når hun trengte det mest.

Slik fungere det; ved din hjelp til å informere med hva dine indre drømmer er kan jeg produsere ditt personlige magiske symbol. Symbolet er trykket på fotopapir størrelse 10x10 cm og vil bli sendt i posten. Alison, til tider male heller Sigilen (størrelse 10 x 15 cm) begge er like fin og kraftfull. det er viktig at du jobbet med tankens kraft og tiltrekningskraft. 

Bestill en Sigil til deg selv. Alison kode dine ønsker for fremtiden til et fint bilde som du kan plasserer hvor som helst, det er kun DEG selv som vet hva som er bak koden (Sigil). Dette er basert på å manifesterer dine drømmer til en realitet. Det er viktig at du skriver dine ønsker om fremtiden, skriv i vei og sende inn HER

kr. 600 inklusiv porto (innen Norge)